Er Industriens Pension og           Industriens Pension Service, det samme selskab?

Industriens Pension er en koncern med et holdingselskab - IndustriPension Holding A/S. 

IndustriPension Holding A/S ejer Industriens Pensionsforsikring A/S og Industriens Pension Service A/S.

Vi er to selvstændige virksomheder, som beskæftiger os med forskellige forretningsområder, men vi er altså i samme koncern.

Det korte svar er derfor nej, vi er ikke samme selskab. Men vi samarbejder på forskellige punkter, og vi sidder i samme hus.

Hvis I ikke er samme selskab, hvorfor hedder I så næsten det samme!?

Det blev i 2007 besluttet at Industriens Pension skulle varetage andre opgaver for overenskomstparterne. 

For at signalere de nye opgaver ville blive løst med den samme høje kvalitet for øje, som varetagelse af medlemmernes pension, blev det bestemt at det nye selskab skulle hedde Industriens Pension Service.

Lidt mere om historien bag

Industriens Pension blev stiftet i 1992 af arbejdsgiverorganisationen Dansk Industri (DI) og CO-industris medlemsforbund. 

Formålet er, at sikre medlemmerne en attraktiv pensionsordning gennem et højt afkast og lave omkostninger. Der er ingen aktionærer, der skal tjene på pensionsordningen. Hele overskuddet går til medlemmerne. Dette afspejles også i missionen ”Din pensionsløsning – hele livet – helt enkelt”.

Vi er stolte over, at Industriens Pension løser ovenstående opgave i en sådan facon, at de gentagende gange har høstet international anerkendelse. Blandt andet ved, at blive kåret til Europas bedste arbejdsmarkeds-pensionsselskab hele 3 gange.

Hvis I har lyst, kan I læse mere her